Om oss

Emaus Handelsträdgård har funnits och drivits sen tidigt 60-tal av Hans Svensson. Det är en liten trädgård med mycket gott rykte om prisvärda plantor. Efter att ha arbetat i trädgården i över 50 år började Hans känna att det var dags att dra sig tillbaka och 2014 tog jag över trädgården.

Vem är då jag?

Jo, Monika Persson, född på 70-talet och uppvuxen på Emaus villaområde, bara ett ”stenkast” från trädgården. Jag jobbade både 2012 och -13 åt Hans på trädgården och det tog inte lång tid för mig att inse att det är här jag hör hemma.
Tanken när jag tog över var att Hans skulle finnas med som en liten hustomte och stötta och hjälpa till så mycket han orkade och ville. Tyvärr blev det inte så, då han hastigt gick bort i början av 2014.
Mitt första år som handelsträdgårdsägare blev därför lite smått förvirrat, och jag kan bara hoppas att framtiden blir bättre!

Jag ser fram emot att år från år arbeta med att odla blommor och glädja kunder, och jag kommer att göra mitt allra bästa för att förvalta det goda rykte som trädgården har.

I och med att jag tog över och utökade sortimentet med heminredning så bytte jag också namn till Emaus Blommor och Ting.
Är det något du tycker jag kan göra bättre eller annorlunda, berätta gärna för mig. Jag lovar att lyssna och överväga dina synpunkter.

Monika Persson
Isidor, en av mina medarbetare i växthusen